cloud1
cloud2

Integrasjonstjenester

Med de enorme mulighetene man har med å integrere egenutviklede tjenester hos de forskjellige Global Cloud Providers (GCP), så kan en koble sammen programmer og tjenester lokalt og i skyen. Du kan samle sammen arbeidsflytene i bedriften din slik at de blir konsekvente og skalerbare. Du kan gi utviklerne tilgang til API-ene dine og skap muligheter for nye forretningsmodeller.

Med de forskjellige verktøyene hver GCP gir deg så kan du opprette arbeidsflyter og forretningsprosesser og koble sammen alle de tjenestene du ønsker å tilby. Du kan koble sammen egenutviklede applikasjoner du kjører lokalt med de enorme bibliotekene med applikasjoner du finner hos hver GCP, og kjøre dette sin din bedrifts egne og unike tjenester. Internt og eksternt.

Har du egenutviklede grensesnitt, eller API’er som det kalles, så kan disse publiseres på en sikker måte til dine samarbeidspartnere for felles utvikling. Hvor som helst i verden.

Du kan koble sammen dine lokale applikasjoner og skybaserte applikasjoner og tjenester for å implementere sikre meldingsflyter.

Alt dette gjør at din bedrift kan fokusere mer på å levere tjenestene fremfor å bli heftet med oppgaver som anskaffelser, vedlikehold, kapasitetsplanlegging osv. Dette er veldig skalerbart og settes opp etter ditt behov.

Med integreringstjenester hos en GCP kan du lage personlige, differensierte kundeopplevelser, forstå dine kunder i kontekst og imøtegå deres behov. Gjenkjenne og reagere på forandringer i markedet mens det skjer og gi en holistisk oversikt over din organisasjon og menneskene i den.

Ta kontakt med oss så kan vi sammen se på mulighetene din bedrift har med integrasjonstjenester.