cloud1
cloud2

Kundereferanser

sleep_logo_u_luft

Vi trengte hjelp da vi måtte ha nytt epost-system og er veldig glade vi fant Cloudflex.  Vi kunne lene oss tilbake og la Cloudflex ordne alt – så kunne vi konsentrere oss om det vi lever av.  Satte stor pris på smidighet, hurtighet og at de bare ordnet.  I dag har vi en veldig god løsning som fungerer like bra på telefonen som på pc. 

Lise Berg Larsen 
Daglig leder 

Os-bilsenter-logo-100-final-1

Vi bruker Cloudflex i alle våre bedrifter og er mer enn fornøyd. Alltid tilgjengelig for bistand og yter en unik service kombinert med gode priser. Med hjelp av Cloudflex har vi økt effektiviteten og fått en bedre oversikt i våre systemer. Anbefales på det sterkeste.  

Daniel Grape 
Daglig Leder 

falnes-1.0-300x97

Jeg har benyttet Cloudflex siden oppstart og er fortsatt overrasket over å ha funnet en støtte på IT fronten som faktisk funker. Fra første dag har jeg fått utmerket hjelp og gode råd. Servicen er over all forventning, alltid tilgjengelig og hurtig tilbakemelding. De bare fikser, og jeg kan bruke tiden min på det jeg skal gjøre.  Å ha en pålitelig støtte som gjør at jeg kan stole på at det viktigste verktøyet jeg har i min virksomhet fungerer hele tiden er uvurderlig. Jeg anbefaler Cloudflex på det sterkeste.  

Per Magnus Falnes 
Advokat MNA 

Aasebø

Cloudflex AS er ett selskap som møter våre behov på en meget god måte. Deres leveranse av tjenester og fantastisk kundesupport gjør at vi kan fokusere på det som er våre arbeidsoppgaver i en travel hverdag. 

Tommy Knutsen 
Daglig leder 

stenumgaard2

Oppfølgingen og rådgivningen vi får av Cloudflex på våre tjenester, gjør at vi føler oss trygge på at våre behov blir godt ivaretatt.

De er alltid tilgjengelige ved behov, og skulle det først oppstå en utfordring kommer de med raske og velfungerende løsninger som gjør at våre tjenester fungerer som de skal til enhver tid.

Deres hands-on kundeservice og oppfølging er unik – anbefales på det sterkeste

Malin Stenumgård
Kontorleder