cloud1
cloud2

Personvernerklæring

Hvem vi er 

Vår nettstedsadresse er: https://cloudflex.no/ 

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor vi samler de inn 

Kommentarer 

Vår nettside mottar ingen kommentarer og blir derfor ikke lagret noen steder. 

Media 

Det er ikke mulig for andre enn administratorer av nettsiden å laste opp mediefiler og derfor blir ingen sporing av dette foretatt av oss. 

Kontaktskjemaer 

Kontaktskjemaet på vår nettside brukes til å hente inn kontaktopplysninger slik at vi kan komme i kontakt med den personen som ønsker kontakt med oss. Det er helt frivilling å legge inn kontaktinformasjon og denne informasjonen blir lagret til vedkommende ber Cloudflex AS om å slette denne informasjonen eller ber om at denne blir endret. Kontaktinformasjonen som sendes inn blir IKKE delt med noen andre, men blir lagt inn i vårt CRM system for videre kommunikasjon med innmelder. Hvis vedkommende ikke ønsker å motta informasjon fra Cloudflex AS blir utsendelse av dette stoppet. 

Informasjonskapsler 

Hvis du får en bruker for innlogging på vår tjenesteportal, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år. 

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din. 

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne. 

Innebygd innhold fra andre nettsteder 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. 

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, innebygget tredjeparts sporing og overvåke din aktivitet med det innebygde innholdet, inkludert sporing av ditt bruk med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på den nettsiden. Eksempelvis hvis du er pålogget Youtube med din egen Googlekonto og ser på en video som vi har linket fra dette nettstedet. Dette ligger utenfor Cloudflex AS sin kontroll og gjøres derfor på eget ansvar. 

Analyse 

Data og trafikk på nettsiden blir lagt inn i vårt analyseverktøy og brukes primært til å forbedre nettsiden. Ingenting av disse dataene blir delt med noen eksterne, men blir brukt i møter med våre nettsideutviklere for forbedringer. 

Hvem vi deler dine opplysninger med 

Cloudflex AS deler IKKE data med noen tredjeparter. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg 

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen. 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg 

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. 

Hvor vi sender opplysninger om deg 

Det eneste stedet vi lagrer informasjon om deg er enten i nettstedets database eller i vårt CRM system. 

Din kontaktinformasjon 

Din kontaktinformasjon blir bare lagret av oss når du selv har lagt inn disse. Vi går ikke aktivt ut og henter opplysninger om deg med mindre disse blir gitt oss frivillig. Unntaket er ved et kundeforhold. Da kan det være aktuelt å be om noe mer informasjon. 

Facebook Comments

Vi har bygget inn Facebook Comments plugin for at du skal kunne dele innhold på våre sider med din Facebook konto. Siden denne plugin er en tredjepart så kan den samle inn din IP adresse, nettleserens User Agent, og legge igjen en cookie på nettleseren din, legge inn mer sporing, og følge samspillet ditt med kommentarsgrensesnittet, inkludert å korrelere Facebook-kontoen din med hvilken handling du tar innenfor grensesnittet (for eksempel “liking” noens kommentar, svar på andre kommentarer), hvis du er logget inn på Facebook. For mer informasjon om hvordan disse dataene kan brukes, vennligst se Facebooks personvernpolicy: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Twitter

Vi bruker en Twitter Tweet-widget på vår nettside. Som et resultat gjør nettstedet vårt forespørsler til Twitter-servere for at du skal kunne tweet våre nettsider ved hjelp av Twitter-kontoen din. Disse forespørslene gjør at din IP-adresse er synlig for Twitter, som kan bruke den i samsvar med deres retningslinjer for personvern: https://twitter.com/no/privacy#update

LinkedIn

Vi bruker en Linkedin Share-widget på nettstedet vårt slik at du kan dele våre nettsider på Linkedin. Disse forespørslene kan spore din IP-adresse i samsvar med deres retningslinjer for personvern: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Tilleggsinformasjon 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger 

Dine personopplysninger blir lagret og beskyttet i et skylagringssystem hvor det er kun Cloudflex AS sin ledelse og markedsavdeling som har tilgang. Ingen utenforstående eller tredjeparter har tilgang til dette og beskyttes via sertifikater/kryptering og to-faktor pålogging. 

Våre rutiner for datalekkasjer 

Cloudflex AS bruker DLP (Data Loss Protection) policyer for å hindre datalekkasjer. Disse gir oss rapporter i nesten sanntid om der skulle oppstå brudd på disse 

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra 

Cloudflex AS innhenter ikke opplysninger fra tredjeparter. Unntaket er i et kundeforhold hvor kredittopplysninger kan innhentes. 

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger. 

Ut ifra om innmelder ønsker å motta informasjon og hvilken informasjon en ønsker å motta fra Cloudflex AS, så vil en profil om innmelderen lages og vedlikeholdes helt til vedkommende ønsker å bli slettet. 

Opplysningskrav fra bransjelovgivning 

Cloudflex AS forholder seg til lovgivningen som er beskrevet i GDPR og behandler all data konfidensielt.  Sletting av persondata som innmelder selv legger inn, blir behandlet etter retningslinjene gitt av denne lovgivningen.